viernes, 7 de septiembre de 2012

El barat pot sortir-nos car quan truques a un manyà per obrir el cotxe.

El servei d'obertura de cotxe és un servei demanat al manyà, però que requereix d'una formació específica i d'eines apropiades per causar els mínims desperfectes al vehicle.

Són molts els casos en el que els clients només busquen "el preu més barat" emportant-se després "sorpreses". Un pany d'un cotxe no és com el de la nostra porta de casa, ja que són específics i no es regeixen per un estàndard com és el cas de les portes d'habitatges; el 90% de les portes d'habitatges utilitzen perfils estandaritzats, cosa que facilita la reposició de les claus després d'una obertura destructiva.

En moltes ocasions ens orientem pel preu del servei, ja sigui de serralleria o de qualsevol altre qüestió. No obstant, són molts els casos d'obertures de cotxe, per part de "manyans" on s'utilitzen mitjans destructius, reventen, forcen, taladren,... els bombins del nostre cotxe per obrir-lo, llavors cobren l'obertura i ens deixen el problema. Un bombí per una porta de casa, en la majoria dels casos, pot adquirir-se en qualsevol ferreteria. No succeeix el mateix amb el bombí d'un cotxe. A vegades pensant que estalviarem uns euros en l'obertura truquem a serralleries no especialitzades en l'obertura de cotxes, l'ensurt ve després quan ens diu el concessionari que hem de pagar al voltant de 300 euros de mitjana pel nou bombí. Aquests 20 o 30 euros de diferència d'una serralleria a una altra en l'obertura, al final poden ser més que rendibles. S'ha de tenir en compte, també, que depenent de la marca del nostre cotxe, podrem quedar-nos amb el cotxe obert (sense tancador) 2,3,4 setmanes, mentre ens arriba el nou tancador al concessionari.

Cerrajería Mirna


No hay comentarios:

Publicar un comentario