sábado, 25 de agosto de 2012

Total Access (Kaba)

Des 1978, clients d'Espanya i Portugal han contribuït any rere any a l'èxit i creixement obtingut conjuntament amb Iberkaba, S.A., l'empresa del grup per Espanya i Portugal responsable de desenvolupar i aplicar l'estratègia "Total Access". Aquesta estratègia, implantada a nivell mundial, es defineix com l'orientació de totes les seves activitats per desenvolupar i poder oferir solucions d'accés, combinant elements mecànics, mecatrònics, electrònics i automàtics amb un màxim nivell d'organització, seguretat i comoditat.

Els clients de Kaba es beneficien de la dedicació i enfocament de Kaba a les àrees d'activitat següents:
  • Control d'accessos.
  • Portes automàtiques i de seguretat
  • Captura de dades de presència i/o producció.
Els serveis abarquen des de la producció i subministrament de components de màxima qualitat fins al desenvolupament i integració de sistemes de seguretat.

La capacitat de Kaba permet als nostres clients abordar projectes d'escala global, sent ja en l'actualitat el soci preferit per les principals multinacionals per la implantació de sistemes de control d'accés unificades a nivell internacional.

A més a més, compten amb un ampli ventall de col·laboradors experimentats per integrar els components en les seves aplicacions, i donar així solució adaptant-se a les exigències de cada client.

No hay comentarios:

Publicar un comentario